Helyi közélet

2008.03.20. 05:45

Középpontban a Sárrét turizmus

<p>Biharnagybajom - Biharnagybajomban rendezett Sárréti Expo március 17-én déután nyílt meg a nagyközönség előtt. A 13 sárréti település kiállítói, alkotók, kézművesek, vállalkozók, cégek mutatkoznak be a látványosan elkészítetett standokon. </p>

Köszöntőt mondott Szitó Sándor polgármester. A kiállítást megnyitotta Bangóné Borbély Ildikó, az Összefogás Sárrét Jövőért Akciócsoport koordinátora.

A prózát zene követte és fergeteges sikert arattak a népzenei találkozó fellépői Kiss Bence, Széles András citeraművész, a Boróka Együttes, a Bárándi Citerazenekar, Juhász Erika, Koczka Andrea, és a Krasznai Néptánc Együttes Erdélyből.

Napról-napra a húsvéti ünnepek alatt is érdekes programokkal várják a látogatókat.
A kiállítás második napján turisztika került a figyelem központjába. A neves előadók az Észak-Alföld lehetőségeiről a lovasturizmus és a falusi vendégfogadás kapcsolódási pontjairól beszélgettek.

Katona Ilona, a Magyar Turizmus Zrt. Észak-Alföldi Regionális Marketing Igazgatóságának igazgatója, Gencsi Zoltán, a Hortobágyi Génmegőrző Kht. igazgatója, Csoma Sándor, a Dávid Lovastanya tulajdonosa - a Nádudvar Turizmusáért Egyesület elnöke és Koroknai Béla, a megyei Falusi Turizmus Egyesület elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában