Helyi közélet

2008.03.27. 11:51

„Ingyenbuli” három héten át Szoboszlón

<p>Hajdúszoboszló - Notórius csalót vettek őrizetbe a szoboszlói rendőrők. Egy szállodai vendég mintegy három hét alatt közel félmilliós számlát halmozott fel, s többszöri felszólítás ellenére se egyenlítette ki.</p>

Notórius csalót vettek őrizetbe a szoboszlói rendőrök. – Egy szállodai vendég több mint három hét alatt közel félmilliós számlát halmozott fel, s többszöri felszólítás ellenére se egyenlítette ki – közölte csütörtökön Vezendi Jánosné, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

Az őrnagy beszámolója szerint, amikor a férfi által megadott bankszámlaszámról kiderült, hogy nem létezik, jobbnak látta távozni.

Tette ezt azzal az ürüggyel, hogy félreértésről van szó, amit tisztázni kíván a pénzintézettel

A rendőrök gyorsan kinyomozták, hogy már a szállodai bejelentkezés során is hamis adatokat használt, mert nem is volt a megnevezett bank ügyfele. Végül a vasútállomáson találtak rá, ahol már a vonatjegyét is megváltotta.

A 26 éves váci férfiról kiderült, hogy csalás megalapozott gyanújával két kapitányság keresi, és két bírósági elfogatóparancs is van érvényben ellene csalás, sikkasztás, és magánokirat-hamisítás miatt.

Már kihallgatták. Jelenleg rács mögött van.

  • Kegyetlen kegyeleti számla
  • Súlyosan sérült a bciklis
  • Toplistás bűnözőket fogtak
  • Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában