Helyi közélet

2008.03.23. 15:06

Baleset Debrecenben: vizesárokba csúszott egy autó az ütközés után

<p>Debrecen - Egy könnyebb sérültet kellett kórházba szállítani annak a balesetnek a helyszínéről, amely vasárnap délután történt a Diószegi és a Panoráma utak kereszteződésében, ahol két autó ütközött össze. <dia width="850" height="630" alt="Vízesárokba csúszott egy autó 2008.03.23."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/V_zes_rokba_cs_szott_egy_aut__2008_03_23_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Vízesárokba csúszott egy autó 2008.03.23." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/baleset_dioszegi_ut.wmv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.PNG" width="13" border="0" /></A></p>

Információnk alapján az egyik jármű a Panoráma úton haladva a kereszteződéshez érve nem adott elsőbbséget a jobbról közlekedő autónak, amellyel összeütközött, majd az ezután egy út menti vizesárokba csúszott, és ott a tetejére borult. A baleset pontos körülményeit a rendőrség még vizsgálja.

cZZs

  • Leverték a visszapillantó tükröt
  • Két autó karambolozott - három sérült
  • Lopott biciklivel ütötték el
  • Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában