Helyi közélet

2007.12.06. 05:58

Ötszáz új munkahely Debrecenben

<p>Debrecen - Ötszáz új munkahely teremtéséhez 50 millió forintos, vissza nem térítendő támogatást kapott at IT-Services Hungary Kft. (ITSH) a Szociális és Munkaügyi Minisztériumtól. A megállapodást szerdán írták alá. <A href="http://apps.haon.hu/download/hbntippek/_j_munkahelyek.pdf"><IMG height="10" src="http://www.haon.hu/SysRes/Sites/HAON/Pics/Icons/download.gif" width="9" border="0" /><B>Új munkahelyek</B></A></p>

Ötszáz új munkahely teremtéséhez 50 millió forintos, vissza nem térítendő támogatást kapott at IT-Services Hungary Kft. (ITSH) a Szociális és Munkaügyi Minisztériumtól. Az erről szóló támogatási szerződést szerdán írták alá a felek képviselői.

A vállalkozás a debreceni telephelyére fiatal IT-tehetségeket és tapasztalt IT-szakembereket keres.

Az ünnepélyes aláíráson egyebek mellett elhangzott, hogy a T-Systems csoport tagjaként at IT-Services Hungary Kft. debreceni letelepedése mutatja, hogy a magyarországi szakképzés és felsőoktatás színvonala a legmagasabb igényeknek is megfelel.

Az új debreceni helyszín a T-Systems világméretű szervizhálózatát bővíti.

  • T-Systems: 100 új munkahely Debrecenben
  • Több száz új munkahely Debrecenben
  • Még nincs döntés a telephelyrõl
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában