Helyi közélet

2007.12.27. 10:40

Tankcsapda: érik a telt ház!

<p>Debrecen – Igaz-e, hogy elfogytak a december 29-ei Tankcsapda-koncertre szóló jegyek? – kérdezték többen a szervezőktől még karácsony előtt.</p>

A zenekar sajtófelelőse, Bakó Csaba megnyugtatott: a hír nem igaz, tehát továbbra is kaphatók jegyek az árusítóhelyeken, sőt, a helyszínen is hozzájuk lehet jutni; persze a sorban állás, a zsúfoltság elkerülése végett érdemesebb elővételben beszerezni a belépőket.
Annál is inkább, mert az érdeklődés a koncert iránt ebben az esztendőben is igen intenzív: a jegyek fogyása a tavaly ilyenkorival, mondhatni, fej fej mellett halad, tehát az idén is valószínűsíthető a telt ház a Főnix Csarnokban!

Sőt, mint Bakó Csaba elárulta, az érdeklődés nem csupán mennyiségben, hanem minőségben is igen erőteljes: már a harmadik sorozat köztéri molinókat kell legyártatnia a zenekarnak, ugyanis a rajongók jellemzően begyűjtik ezeket a forgalmas útkereszteződések felett pompázó, s tapasztalhatóan abszolút relikviaszámba menő reklámtranszparenseket

INFO
Jegylelőhelyek a megyében
: Debrecen: Mezon, Tourinform, a Lovarda sörözője, a Kölcsey Központ jegypénztára, Pont Iroda, Rock-Ness lemezbolt;
Hajdúszoboszló: művelődési központ; Hajdúböszörmény: Tourinform. Valamint: Napló-előfizetőknek kedvezményesen a Napló-székházban (Debrecen, Dósa nádor tér 10.)!

Kapcsolódó anyagok:

  • Tankcsapda-begerjesztenek az év végére
  • Új anyagra gyúr a Tankcsapda
  • Ön szerint mi a tankcsapda sikerének a titka?
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában