Helyi közélet

2007.12.04. 11:01

Közös ülésen írták alá a megállapodást

<p>Konyár-Testvérvárosi kapcsolatot alakított ki Konyár és a romániai Szatmár megyei Szaniszló. A kétoldalú kapcsolatról a november 30-i közös, ünnepélyes testületi ülésen állapodtak meg véglegesen Konyáron.</p>

 Testvérvárosi kapcsolatot alakított ki Konyár és a romániai Szatmár megyei Szaniszló.
A kétoldalú kapcsolatról a november 30-i közös, ünnepélyes testületi ülésen állapodtak meg véglegesen Konyáron. Az ülésen Mathes Gheorghe-Calin, Szaniszló polgármestere vett részt, a teljes szaniszlói, helyi tanácsnoki 14 fős testülettel. Természetesen a konyári polgármesterFülep László is jelen volt a konyári képviselő testülettel, az iskolai, az egészségügyi, a sport és a civil egyesületek képviselőivel egyetemben.
Az ülésen a konyári önkormányzat megadta a felhatalmazást Fülep László polgármesternek a szerződés aláírására. A megállapodás rögzíti a kétoldalú kapcsolatrendszer szintjeit is. Miszerint önkormányzati, intézményi, civil szférai és gazdasági szinteken is keretet adnak a közös cselekvési programnak.

Mindezeket pályázati úton is tovább kívánják fejleszteni, közös együttműködési feladatok teljesítésével.
 Zagyva Nikolett

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában