Helyi közélet

2007.12.17. 17:58

Közös emlékkiállítást nyitottak meg

<p>Debrecen - Félegyházi László festőművész és Gáborjáni Szabó Kálmán grafikus közös emlékkiállítását rendezik meg mától december huszonhetedikéig a Kölcsey Tanítóképző Főiskolán.&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/flv-felegyhazi%20DI_flv-6.flv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.PNG" width="13" border="0" /></A></p>

Közös emlékkiállítást nyitottak meg hétfőn délután a Kölcsey Ferenc Református Tanítóképző Főiskolán:Félegyházi László festő és Gáborjáni Szabó Kálmán grafikusművész műveivel ismerkedhetnek meg a látogatók december huszonhetedikéig, naponta 10 és 18 óra között.

A kiállítást Dr. Vitéz Ferenc költő, főiskolai docens szavai nyitották meg, kiemelve a két művész jelentős debreceni kötődését és legendás barátságát, majd a főiskola kamarakórusa lépett fel Kiss Csaba vezényletével.

 

További hírek: http://egyetem.haon.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában