Helyi közélet

2007.12.05. 15:43

Elismerés a debreceni repülőtérnek

<p>Debrecen - Az Észak-alföldi Minőségi Díj (ÉAMD) ünnepélyes átadására idén Nyíregyházán került sor december 5-én. Elismerő oklevelet adományoztak a Török és Társai Kft. és az Airport Debrecen Kft. részére a minőségben nyújtott kimagasló teljesítményekért.</p>

Az Észak-alföldi Minőségi Díj (ÉAMD) ünnepélyes átadására idén Nyíregyházán került sor december 5-én. A régió kereskedelmi és iparkamarái által meghirdetett pályázat célja az üzleti kiválóság

terén kimagasló eredményeket elérő, a minőségügyben kiemelkedő teljesítményt felmutató gazdálkodó szervezetek tevékenységének elismerése.

A díjazottak E. Lakatos Aranka szobrászművész bronz kisplasztikáját vették át.
A bíráló bizottság idén két pályázatot talált érdemesnek a díjra, a Szatmár Beregi Kórház és Gyógyfürdőt, illetve a Tipographic Kft.-t. Elismerő oklevelet adományoztak a Török és Társai Kft. és az Airport Debrecen Kft. részére a minőségben nyújtott kimagasló teljesítményekért.

Elégedett ügyfelek

Az Airport-Debrecen Kft. 2005+ módszerrel készített pályázatot nyújtott be szolgáltatás – közepes méretű szervezet kategóriában. A pályázati dokumentáció alapján elkészített értékelést a helyszíni szemle követte.

A legjobb eredményeket a Kft. a vevői elégedettség terén (63,44 pont) ért el, minden célcsoportra szegmentált elégedettség mérést alkalmaznak, ahol pozitív trendet tudnak bemutatni.

Az alkritériumok közül a legjobb százalékos (53,61) teljesítést a pénzügyi erőforrás menedzselésénél ért el a szervezet. Ez az erősség összhangban van a legfőbb stratégiai célkitűzéssel a pénzügyi stabilitás biztosításával. A Kft. az elmúlt időszakban jelentős infrastrukturális fejlődésen ment keresztül, melynek köszönhető fontos szerepe a város és a régió életében.

Ez a mennyiségi fejlődés segített a pozitív munkahelyi légkör kialakításában. A közeljövő kihívása a minőségi fejlődés kiválóság szintjének megvalósítása – áll a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tájékoztatójában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában