Helyi közélet

2007.12.10. 10:33

„Többé nem megyek oda vásárolni!”

<p>Egyik nagymacsi olvasónktól érkezett e levél. Mint írja, a november 15-én történt egy nagy bevásárlóközpontban az eset, mely felháborította. <A href="http://felhaborito.blogging.hu/2007/11/21/az-eset-utan-azon-gondolkodom-lehet-hogy-tobbe-nem-megyek-a-tescoba-vasarolni/">Levelét Cívis Felháborító blogunkon tettük közzé.</A></p>

 „Történt ugyanis, hogy november 9. és 15. között tartó, az áruház akciós újságjában szereplő antibakteriális gyapjú kispárnát szerettem volna megvásárolni, amiből már csak két darab volt a polcon.

Az eset november 15-én 16.35 órakor történt a pénztárnál, ahol ugyanis a pénztáros közölte velem, hogy a kispárna 3999 forint.

Lényeg, hogy a kispárna eredeti ára 2499 forint, mely akciós áron 1499 forint. Mondom neki, hogy ennyiért nem kell, mert nem ez az ára.

Mire közölte velem, hogy rossz kód van a terméken, majd az információs pultnál visszakapom a pénzemet.

Nagyon felháborodtam, hogy nekem szükségem lenne erre a termékre, de én szaladgáljak utána, nem is beszélve arról, hogy a buszom indulásáig tíz percem volt, mert Nagymacson lakom, és csak óránként jár a busz délután. Amit azt jelenti, hogy lekéstem volna a járatot.

A pénztáros igazat adott, kedves volt, de ő sajnos nem tudott többet tenni, minthogy félretette a kispárnát. Ezt csak azért írtam le, mert az áruház hibájából a vevőt éri kellemetlen meglepetés..." olvassa tovább olvasónk levelét.

 

Cívis Felháborító Blogunkat Önök írják!
  • Állampolgáti kötelesség? Van érteme segíteni?
  • Nem csak magukkal nem törõdnek, mások egészségét is károsítják...
  • A feketeleves csak ezután következett
  • A villamosvezetõk fittyet hánynak az utasok érdekeire
  • Az AKSD emberei az utca állapotára hivatkozva nem vitték el a szemetet
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában