Helyi közélet

2007.12.23. 12:04

A mesemondó nyerte a versenyt

<p>Budapest – A vajdasági mesemondó fiú, Utasi Árpád nyerte az RTL Klub Csillag születik című tehetségkutató show-műsorának szombat esti döntőjét.</p>

A karácsonyi hangulatot tükröző megmérettetésen a debreceni Bíró Gergely az ünnephez illő népdalcsokorral lépett fel – 37 pontot kapott a zsűritől, s ezzel a harmadik helyre került, habár a zsűri véleménye csak tájékoztató jellegű volt, hiszen ezúttal teljes

mértékben a nézők szavazata döntött –, majd a második körben a NOX együttessel énekelt. A nyíregyházi 4 For Dance tagjai favágóknak öltöztek, majd Sub Bass Monster Gyulafirátót című dalára táncoltak. A maglódi Kovácsovics Fruzsina a Dream a little dream of me című számot adta elő, később pedig Bereczki Zoltánnal, az Operettszínház művészével más műfajba, a musicalek világába tett kirándulást. Utasi Árpád a cinkotai kántor történetével mulattatta a közönséget, a második részben pedig Szabó Gyulával, a Nemzet Színészével mesélhetett együtt.

Noha a fődíjat – havonként 1 millió forintot egy éven át, valamint egy autót – UtasiÁrpád vihette el, senki nem távozott üres kézzel. A 4 For Dance a Tavaszi Fesztiválra szóló meghívást vehetett át, míg a többiek egyaránt egy-egy lemezszerződéssel lettek gazdagabbak.

  • Csillag születik aloldalunk
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában