Helyi közélet

2007.11.22. 12:22

Otthagyta az árokba hajtót a 48-ason

<p>Debrecen-Cserbenhagyó után nyomoznak, aki a 48-as főúton okozott balesetet – értesültünk a debreceni rendőrkapitányságtól. Bár személyi sérülés nem történt, a Toyota vezetőjét megbüntethetik, mert tovább hajtott.</p>

A bűncselekményt október 21-én 15.45 körül követte el egy ezüstszürke Toyota személyautó vezetője a 48-as főút Vámospércs és Nyírábrány közötti szakaszán, ahol úgy előzött, hogy a szemből érkezőnek félre kellett rántania a kormányt az ütközés elkerülése végett.
Az Opelt vezető 42 éves debreceni nem sérült meg, de ez a Toyota sofőrjét nem is érdekelte: megállás nélkül hajtott tovább. A balesetet okozó autós vagy aki bármi érdemit tud róla vagy a történtekről, jelentkezzen a debreceni rendőrkapitányságközlekedésrendészeti osztályán: személyesen a Budai Ézsaiás utca 4. D épület I/4-es irodájában, telefonon az (52)516–400/2524-es melléken.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában