Ügyeleti hírek

2024.05.13. 08:17

Egymást érték a balesetek vasárnap, a tűzoltók helytállására is szükség volt

Tűz ütött ki, autók ütköztek, ömlött a gázolaj az úttestre. Mozgalmas napon vannak túl a vármegyei tűzoltók.

Haon.hu

Számos helyzetben kellett helytállniuk a tűzoltóknak

Forrás: Napló-archív

Egy nyergesvontató és egy személyautó ütközött össze Nagyhegyes és Balmazújváros között, vasárnap hajnalban. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járműveket, valamint az üzemanyagfolyást megszüntették. A mentőszolgálat a személyautó két utasát kórházba szállította – közölte portálunkkal a Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. 

Az esetről mi is beszámoltunk, ráadásul fotóriporterünk exkluzív helyszíni fotókkal és videóval jelentkezett a baleset helyszínéről.

Két személygépkocsi ütközött össze Hajdúszoboszlón, a Tokay utcában. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók elvégezték az áramtalanítást, a mentőszolgálat pedig három embert kórházba szállított.

Az esetről mi is beszámoltunk, ráadásul fotóriporterünk exkluzív helyszíni fotókkal és videóval jelentkezett a baleset helyszínéről.

Meghasadt egy fa törzse Debrecenben, a Monostor utcában. A gyalogos forgalmat veszélyeztette a fa, ezért azt a debreceni tűzoltók motoros láncfűrésszel kivágták.

Tűzesetekhez is siettek a tűzoltók

Hajdúböszörmény-Bodaszőlőn, a Lorántffy kertben ötszáz négyzetméteren égett az avar. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be. 

Hatszáz négyzetméteren gaz és avar, valamint rönkök égtek, vasárnap Vámospércs közelében. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral fékezték meg a tüzet. 

Húsz négyzetméteren égett növényi hulladék vasárnap késő délután Hajdúböszörményben, a Baross Gábor téren. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat – olvasható a katasztrófavédelem közleményében.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában