Ügyeleti hírek

2024.05.18. 09:35

Balesetek miatt szóltak a szirénák Debrecenben

Haon.hu

Négyes baleset volt a Kishegyesi úton

Forrás: Napló-archív

Veszélyesen megdőlt egy fa pénteken délelőtt Bagamérban, a Zrínyi utcában. A püspökladányi hivatásos tűzoltók dugólétrán keresztül, motoros láncfűrésszel és kéziszerszámok segítségével távolították el a lakóházat is veszélyeztető fát.

Két személygépkocsi ütközött össze tegnap kora délután Debrecenben, a Dóczi József utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták, majd áramtalanították a járműveket. Az autókban összesen ketten utaztak, közülük nem sérült meg senki.

A Kishegyesi úton négy személygépkocsi ütközött össze pénteken délután. A vármegyeszékhely hivatásos tűzoltói az autókat átvizsgálták, áramtalanították. A járművekben összesen nyolcan utaztak, közülük három embert a mentőszolgálat kórházba szállított.

Teljes terjedelmében égett egy kisbusz tegnap délután Debrecenben, a Rezeda és a Létai út kereszteződésében. A város hivatásos tűzoltói, egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Két személygépkocsi ütközött össze pénteken délután Debrecenben, a Hatvan utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták, majd áramtalanították a járműveket. A balesetben érintett járművekben összesen öten utaztak, közülük a mentőszolgálat egy embert kórházba szállított.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában