Ügyeleti hírek

2024.03.27. 07:58

Több szabadtéri tűzesethez siettek a hajdú-bihari tűzoltók kedden is

Vármegyeszerte több helyen csaptak fel a lángok.

Haon.hu

Hivatásos és önkéntes tűzoltókat is riasztottak az esetekhez

Forrás: illusztráció / Napló-archív

Hajdú-Bihar vármegyében több szabadtéri tűz volt kedden – írja összefoglalójában a katasztrófavédelem. Először a komádi önkormányi tűzoltók vonultak Biharugra közelébe. Ott háromszáz négyzetméteren égett a nádas a csatornaparton. A tűzoltók vízsugárral és kéziszerszámokkal dolgoztak. A gaz lángolt kétszáz négyzetméteren Hajdúhadházon, a Nefelejcs utcában. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók oltották el a lángokat vízsugárral. A püspökladányi hivatásos tűzoltókat is riasztották, mert fél hektáros területen égett a száraz gaz Püspökladány határában. Az egység szintén vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkozott be. Bökönyben, a Béke utcában volt a legnagyobb tűz tegnap. Ott öt hektáron égett az avar és a gaz. A szakolyi önkormányzati és a nyíradonyi hivatásos tűzoltókra volt szükség, akik vízsugarakkal fékezték meg a tüzet. Este a 4-es számú főút mellett volt tűz Kaba közelében. A település önkéntes tűzoltói és a püspökladányi hivatásos egység vonult, akik kéziszerszámokkal és két vízsugárral oltották el a tüzet.

Kigyulladt egy mezőgazdasági gép kedd délután Vámospércs határában. A debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották. A gép teljes terjedelmében lángolt. A tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában