Sziréna

2023.11.22. 08:16

Vasúti síneken akadt fenn egy autó Debrecenben

Több helyre is riasztották a tűzoltókat kedden.

Haon.hu

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

A vasúti síneken fennakadt egy autó kedd délután a debreceni Keresszegi utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók kézi erővel leemelték a járművet a sínről, ezután a vonatok is zavartalanul közlekedhetett tovább – olvasható a katasztrófavédelem összefoglalójában.

Egy szénmonoxid-érzékelő adott le jelzéseket kedd este Nyíradonyban, a Madács utcában. A családi ház fürdőszobájában egy nyílt égésterű bojler működött, az érzékelő ott jelzett be. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók méréseket végeztek, melyek szén-monoxid jelenlétét mutatták ki. A tűzoltók a házat átszellőztették, a gázszolgáltató pedig a bojlert ideiglenesen lezárta. Az eset során senki sem sérült meg.

Kigyulladt egy kisteherautó motortere kedd este a debreceni Bartók Béla úton. A tüzet a debreceni hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt az autó tulajdonosa porral oltó készülékkel eloltotta. Az egység az utómunkálatokat végezte el egy vízsugárral és kéziszerszámokkal.

A rendőrök öt személyt állítottak elő

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, amik könnyű sérüléssel végződtek – tudatta a police.hu összefoglalójában.

A szolgálatot ellátó állomány két személyt fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten.

A rendőrök öt személyt állítottak elő, ebből három főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés öt esetben történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában