Összefoglaló

2023.11.17. 08:15

Lesodródott az útról, és árokba borult egy autó Debrecennél – a sofőrt kórházba szállították

Egy kútba esett macskához is riasztották a tűzoltókat.

Haon.hu

Forrás: Illusztráció / Napló-archív

Lesodródott az útról, és árokba borult egy személyautó csütörtök délelőtt Debrecen közelében. A debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik átvizsgálták és áramtalanították a járművet. A mentőszolgálat az autó vezetőjét kórházba szállította – olvasható a katasztrófavédelem összefolalójában.

Egy macska esett egy kiszáradt kútba csütörtök délután Nyíradony-Tamásipusztán, a Csemete úton. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók létrán át kiemelték az állatot. A macska nem sérült meg.

A rendőrök 14 személyt állítottak elő

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában nem történt személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset – tudatta a police.hu összefoglalójában.

A szolgálatot ellátó állomány négy személyt fogott el, közülük két főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, két embert pedig a vele szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök 14 személyt állítottak elő, ebből négy főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés három esetben történt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában