Szréna

2023.10.09. 12:26

Hat rollert és hét kerékpárt lopott el egy debreceni férfi

A rendőrség őrizetbe vette a helyi lakost, de felmerült a gyanú, hogy több bűncselekményt is elkövethetett.

Haon.hu

A Debreceni Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást vele szemben

Forrás: police.hu

Debrecenben történt kerékpár- és rollerlopásokról érkezett több bejelentés is a rendőrségre az elmúlt hetekben. A rendőrök minden esetet alaposan megvizsgáltak, és hamar körvonalazódott, hogy egy személy követhette el az összes bűncselekményt – tudatta a police.hu hétfői közlésében.

A bűnügyesek külön figyelmet fordítottak az elkövető azonosítására és elfogására. Portya-szolgálatot tartottak október 5-én este, amikor a Csapó utcán megállítottak, és igazoltattak egy rollerral közlekedő férfit. A 42 éves helyi lakos zavart válaszokat adott a kérdéseikre, a nála lévő roller eredtével pedig nem tudott elszámolni. A nyomozók még a helyszínen átkutatták a ruházatát és a hátizsákját, utóbbi kesztyűket, egy erővágót és egy símaszkot rejtett.

Előállították a férfit, gyanúsítotti kihallgatását követően pedig bűnügyi őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatását, amit a Debreceni Járásbíróság elrendelt. Részletes beismerő vallomást tett, összesen hat roller és hét kerékpár ellopása köthető a nevéhez, de gyanú merült fel arra vonatkozólag is, hogy több, hasonló bűncselekménnyel is kapcsolatba hozható.

Forrás: police.hu

A Debreceni Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást vele szemben.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában