Ügyeleti hírek

2023.10.06. 08:43

Kigyulladt kukoricatarlóhoz és lángoló villanyóraszekrényhez rohantak a hajdú-bihari tűzoltók

A rendőrök is számos esetben intézkedtek.

Haon.hu

Forrás: illusztráció / Napló-archív

Csütörtök délután több faág leszakadt és a magasban fennakadt Debrecenben, a Nyíl utcában, amelyek a gyalogosforgalmat is veszélyeztették. A debreceni hivatásos tűzoltók dugólétrán keresztül távolították el a faágakat - olvasható a katasztrófavédelem közleményében. 

Gáborján közelében, az M4-es autópályánál ötszáz négyzetméteren égett peremégéssel a kukoricatarló. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal és egy vízsugárral oltották el a tüzet.

A villanyóraszekrény égett kora este Derecskén, a Hársfa utcában, egy lakóház előszobájában. A tűz a debreceni hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt megszűnt. A tűzoltók megbontották a födémet és átvizsgálták azt. A ház egyik lakóját a mentőszolgálat kórházba szállította.

Este Hajdúhadházon, az István király utcában egy lakóház kazánja mellett papír és forgács égett. A tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Mintegy húsz személyt fogtak el a rendőrök 

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, amik súlyos sérüléssel végződött - írja a police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány 18 személyt fogott el, közülük két főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egy embert a vele szemben érvényben lévő körözés alapján, 15 külföldit pedig az ország területén való jogellenes tartózkodás miatt.

A rendőrök kilenc személyt állítottak elő, ebből egy főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés négy esetben történt.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában