Kék hírek

2023.10.27. 09:07

Szoboszlónál autóztak a kristálydílerek, nem is sejtették, hogy lesben állnak a rendőrök

Összesen 300 gramm kábítószert találtak a bökönyi párnál.

Haon.hu

Forrás: illusztráció / Shutterstock

Fotó: Impact Photography

Különböző fajtájú kábító hatású anyagot, köztük kristályt árusított az a bökönyi pár, akiknek a letartóztatását indítványozza a Nyíregyházi Járási Ügyészség.

A középkorú pár az ügyészség közleménye szerint megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2023 elejétől október 25-ei elfogásukig rendszeresen szereztek meg különböző hatóanyag-tartalmú kábító hatású szereket, melyeket bökönyi lakóhelyükön haszonnal fogyasztók részére továbbértékesítettek.

A nyomozóhatóság rejtett figyelés eredményeként október 25-én - miután a kábítószert átvették - Hajdúszoboszló térségében, a 4-es főúton igazoltatta őket, és a személygépkocsiban a nő táskájában megtaláltak két csomagban összesen 300 gramm, értékesítésre szánt kábítószert.

Az ügyészség indítványozta az élettársak letartóztatását, mivel közleményük szerint tartani lehet attól, hogy az eljárás alól kivonnák magukat, a nyomozás során a még kihallgatandó tanúkat megpróbálnák befolyásolni, és ezzel a nyomozást hátráltatni, illetve attól is, hogy újabb bűncselekményt követnének el.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában