Összefoglaló

2023.10.31. 08:11

Árokba hajtott egy autó Hortobágyon – a sofőrt kórházba szállították

Egy elkorhadt fához is riasztották a tűzoltókat.

Haon.hu

Forrás: Illusztráció / Napló-archív

Elkorhadt egy húsz méteres fa ága tegnap délelőtt Debrecenben, az Eötvös utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel gépezetes tolólétrán át szüntették meg a veszélyt – olvasható a katasztrófavédelem összefoglalójában.

Árokba hajtott egy személygépkocsi tegnap este Hortobágyon, a 33-as főúton. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók a járművet átvizsgálták, majd áramtalanították. Az autóban egy ember utazott, őt a mentőszolgálat kórházba szállította.

Biztonsági intézkedés is történt

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök – tudatta a police.hu összefoglalójában.

A szolgálatot ellátó állomány öt személyt fogott el, közülük négy főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egy embert pedig a vele szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök nyolc személyt állítottak elő, ebből egy főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés négy esetben történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában