Összefoglaló

2023.09.03. 09:49

Több tűzesethez is riasztották a hajdú-bihari tűzoltókat szombaton

Lehasadt faághoz is kellett sietniük.

Haon.hu

Szombat este ezer négyzetméteren égett a száraz avar Hencidán

Forrás: illusztráció / Shutterstock

Egy nádfedeles ólban keletkezett tűz szombat reggel Balmazújvároson, a Virágoskút tanyán. A város önkormányzati tűzoltói és a hajdúböszörményi hivatásos egység oltotta el a lángokat.

Lehasadt faág miatt riasztották szombaton a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltókat Hajdúböszörménybe, a Temető térre. A faág forgalmi akadályt képezett, ezért azt a tűzoltók motoros láncfűrésszel vágták le.

Erdő aljnövényzete és a bozótos égett Hosszúpályiban, a Nyár utcában. A debreceni hivatásos és a létavértesi önkormányzati tűzoltók a három hektáros területet három vízsugárral határolták körbe, oltották a lángokat kéziszerszámokkal és puttonyfecskendővel is. 

Tűz volt egy családi ház két szobájában szombat délután Tiszavasváriban, a Vasvári Pál utcában. A hajdúnánási hivatásos és a tiszavasvári önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik kéziszerszámokkal és két vízsugárral oltották el a tüzet.

Szombat este ezer négyzetméteren égett a száraz avar Hencidán, a Jókai utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában