Lezárt akta

2023.09.18. 11:11

Ittas vezetés miatt kell felelnie a férfinak, aki a 47-es főúton ütközött neki egy villanyoszlopnak

Haon.hu

Az autó kereke is kitört az ütközésben

Forrás: police.hu

Közlekedési balesethez riasztották a rendőröket május 2-án 23 óra 30 perc körül. Egy személyautó villanyoszlopnak ütközött a 47-es főúton, Debrecen és Mikepércs között. Mint ahogy azt a rendőrség honlapján írják, az autót egy 26 éves férfi vezette, aki az orvosi vélemények alapján könnyű sérüléseket szenvedett. Hozzátették, a baleset után, még a helyszínen alkoholszondát alkalmaztak a sofőrrel szemben, a készülék pedig pozitív értéket mutatott. 

A nyomozás adatai szerint a sofőr Mikepércs irányába haladt, amikor lesodródott az útról és egy villanyoszlopnak csapódott. Az ütközésnek pedig akkora ereje volt, hogy az autó egyik kereke is kiszakadt a helyéről. 

Mint írták, a Debreceni Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a sofőrrel szemben. A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és a keletkezett iratokat megküldték az ügyészségnek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában