Ügyeleti hírek

2023.08.21. 09:09

Kigyulladt autó motorjához is riasztották a tűzoltókat Hajdú-Biharban

Vasárnap is akadt bőven teendőjük a vármegyei lánglovagoknak.

Haon.hu

Forrás: illusztráció / Napló-archív

Vasárnap hajnalban a debreceni és a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltókat riasztották a debreceni Ispotály utcába. Egy parkoló autóra szakadt egy faág, valamint a húsz méteres fa több ága is lehasadt. A tűzoltók a magasból mentőn keresztül motoros láncfűrésszel vágták le a veszélyt jelentő ágakat - számolt be róla összesítőjében a katasztrófavédelem. 

Kigyulladt egy autó motortere vasárnap reggel Nádudvaron, a József Attila utcában. A püspökladányi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt az ott lévők megkezdték a tűz eloltását, végül az egység egy vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezte meg a lángokat.

Debrecenben, a Vécsey utcában egy faág lehasadt és a magasban akadt. A debreceni és a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétrán keresztül motoros láncfűrésszel vágták le az ágat.

Sárrétudvari közelében egy személyautó árokba borult vasárnap kora este. A püspökladányi hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járművet.

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában egy halálos kimenetelű és 11 személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök - írja a police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány 30 személyt fogott el, közülük 15 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, nyolc külföldit az ország területén való jogellenes tartózkodás miatt, hét embert pedig a velük szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök 28 személyt állítottak elő, ebből 13 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 27 esetben történt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában