Sziréna

2023.08.11. 08:37

Szalagkorlátnak hajtott egy autó az M35-ösön – a hajdú-bihari tűzoltók siettek

Hármas karambolhoz és több leszakadt faághoz is riasztották az egyenruhásokat.

Haon.hu

A műszaki mentést végző hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet

Forrás: Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Csütörtökön három utcába is vonultak a vármegyeszékhely tűzoltói leszakadt faágak miatt Debrecenben. A Böszörményi úton egy tizenöt méter magas fa ága szakadt le, a Karacs Ferenc utcában egy húsz méter magas fa lehasadt ágai veszélyeztették a forgalmat, míg a Sárga dűlőben egy lombkoronán akadt ág miatt volt szükség tűzoltói beavatkozásra – olvasható a katasztrófavédelem összefoglalójában.

Kisteherautó, kisbusz és egy személygépkocsi ütközött össze csütörtökön a déli órákban Bocskaikert külterületén a 354-es számú úton. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket, majd az egyiket áramtalanították.

Szalagkorlátnak ütközött egy személyautó az M35-ös autópálya Debrecenből Hajdúböszörmény felé vezető oldalán tegnap délután. A műszaki mentést végző hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet.

Egy négyzetméteres területen égett az avar tegnap kora délután Hajdúböszörmény Nagy-Bocskai szőlőben A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal eloltották a tüzet.

Három utcába is vonultak a vármegyeszékhely tűzoltói leszakadt faágak miatt Debrecenben
Három utcába is vonultak a vármegyeszékhely tűzoltói leszakadt faágak miatt Debrecenben
Forrás: Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

A rendőrök 10 személyt állítottak elő

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, amelyek közül egy súlyos, kettő pedig könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány öt személyt fogott el, közülük három főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egy embert a vele szemben érvényben lévő körözés alapján, míg egy külföldit az ország területén való jogellenes tartózkodása miatt.

A rendőrök 10 személyt állítottak elő, ebből kettő főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés kettő esetben történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában