Visszautasíthatatlan ajánlatok

2023.02.01. 12:00

Csokirózsát, autókat és sárándi telket is kínál a NAV árverése

Olyan gyorsan lecsaphatunk a kecsegtető árukra, mint az aukciós kalapács.

Forrás: nav.gov.hu

Habár jelenleg nincs futó árverés a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) weboldalán, érdemes félretenni a januári fizetésből, ugyanis februárban akár féláron is beszerezhetünk némi hasznos holmit. Mint arról rendszeresen beszámolunk, a NAV elektronikus árverési programjának köszönhetően felszámolási eljárás alatt álló cégek ingóságaira, ingatlanokra, lefoglalt árukra lehet licitálni.

nav, árverés, debrecen, haon
Forrás: nav.gov.hu

Az élet úgy hozta, hogy véletlenül Valentin-napi tematikával színesednek a februári árverések. Így selyemvirágcsokrokat, hozzá illő fonott kosarat is beszerezhetünk. A komolyzene komoly szándékot takar: az osztrák zeneszerző arcképével ellátott bonbontól elolvad kiszemeltünk, de szív alakú rózsadobozokból sincs hiány. Aki az édességet és a virágot egyben szeretné letudni, csokirózsára is licitálhat. Rögtön tizennyolc darabot egyben megfoghatunk féláron. Elvégre míg a túlzás a szerelem, a mennyiség a nagyvonalúság mércéje.

Való igaz, az árverés február 14-e után zárul, azonban ha szemfülesek vagyunk, már aznap, a szerelmesek ünnepén azzal a jó hírrel térhetünk haza, hogy egy éppen csak elindított árverésen licitáltunk egy autóra.

A digitális kalapács alatt álló bordó Škoda Felicia kissé viseltes, de működőképes, korának megfelelő állapotban van. És még hitelt sem kell hozzá felvenni, ha a 75 ezer forintos kezdőáron sikerül megkaparintani a kulcsait. Már csak egy akkumulátor kell bele, és vihetjük is.

haon, debrecen, nav, árverés
Forrás: nav.gov.hu

Valamivel drágábban, de még egy havi lakbér áráért egy 17 éves Chevrolet is a miénk lehet. A kaszniján néhány sérülés található, de műszaki szempontból kifogástalan. Ha mélyebbre nyúlunk a zsebünkben, akkor pedig egy hétszemélyes Renault Escape-et is a garázsba csalogathatunk.

Aki ragaszkodik az érvényes műszakihoz és az akkumulátorhoz, számára a sötétszürke Volkswagen Polo lesz az ideális választás. Karosszériáján háromszázezer kilométernyi út horpadásait viseli, de a 150 ezres kezdőlicit majd fényesebbre polírozza külcsíni karcolásait.

Egy ingatlanra is lecsaphatunk Sáránd belterületén: az árverésre bocsátott telekrész 385 négyzetméteres alapterületére nem éppen egy családi házat érdemes álmodni, azonban 50 ezerért tulajdoni hányadot szerezhetünk benne, ami igencsak kecsegtető ajánlat. Február 6-ától három napunk lesz civakodni érte a többi licitálóval.

sarand, telek, nav, árverés
Forrás: nav.gov.hu

Ráadásul egy kapubejáróval ellátott takaros barna fakerítés is része a Bagos utcai teleknek. A közművek szempontjából a gáz- és a csatornarendszer kiépített, a többi már a mi dolgunk. Ki tudja, talán a legközelebb NAV árverésén éppen építőanyagokat tudunk jó áron beszerezni.
HL

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában