Sziréna

2022.09.19. 12:48

Majdnem belehalt sérüléseibe az Ibolya utcán összevert férfi – Új részletek a hétvégi verekedésről

Közös italozás vezetett vitához szombaton, egy 24 éves férfit vettek őrizetbe.

Forrás: illusztráció / Shutterstock

Hangos vitáról és verekedésről érkezett bejelentés a rendőrségre szeptember 17-én 19 óra körül. Két férfi került szóváltásba Debrecenben, az Ibolya utcában – tudatta közleményben a megyei rendőr-főkapitányság. Az esetről korábban portálunk is beszámolt.

A rendőrségi híradás részletezi, a rendőrök még a helyszínen elfogtak egy 24 éves helyi lakost, vitapartnere azonban eszméletlenül, vérző fejjel feküdt a földön, hozzá azonnal mentőt hívtak.

Az orvosi vizsgálatok később megállapították, hogy a sértett súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A nyomozás adatai szerint a 24 éves gyanúsított közösen italozott későbbi áldozatával, az 55 éves férfival. Összevitatkoztak, majd a fiatal ütni-verni kezdte ismerősét.

Gyanúsítotti kihallgatásán a férfi beismerő vallomást tett, életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kell felelnie. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában