Folyik az eljárás

2022.03.26. 11:53

Pszichoaktív szereket talált négy férfi lakásán a hajdúnánási rendőrség

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Hajdúnánási Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya két polgári, egy hajdúböszörményi és egy tiszaújvárosi lakossal szemben – adta hírül a police.hu.

A nyomozás adatai alapján a négy férfi anyagi haszonszerzés érdekében rendszeresen értékesített új pszichoaktív anyagot különböző összegekért Polgáron.

A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfiakat a rendőrök március 25-én elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozók a lakásukban tartott kutatás során több mint kétmillió forintot, új pszichoaktív anyagot és a terjesztéshez szükséges eszközöket foglaltak le.

 

A nyomozó hatóság a 31, 34 éves polgári és a 43 éves hajdúböszörményi gyanúsítottakat őrizetbe vette, továbbá előterjesztést tett letartóztatásuk indítványozására. Negyedik, 24 éves tiszaújvárosi társuk szabadlábon védekezhet.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában