Összefoglaló

2022.03.14. 09:54

Éjjeli tetőtűzhöz riasztottak Hajdúhadházon

illusztráció

Forrás: Shutterstock

Kigyulladt egy ötven négyzetméteres melléképület tetőszerkezete szombatról vasárnapra virradó éjjel Hajdúhadházon, a Rózsa utcában. A hajdúböszörményi és a debreceni hivatásos tűzoltók két vízsugárral eloltották a tüzet.

 

Húsz méter hosszan égett az avar egy út menti árokban, Derecske közelében. A konyári önkéntes és a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével oltották el a tüzet.

 

Lángoló aljnövényzetet oltottak a nyíradonyi hivatásos tűzoltók vasárnap délelőtt Nyírmihálydiban, a Gelsi úton. A tűz egy ötszáz négyzetméteres, üres telken keletkezett. 

 

Kigyulladt a gaz Létavértesen, a Rákóczi utca végén, a tűz egy hektárnyi területre terjedt ki. A település önkormányzati tűzoltói avatkoztak be, akik délután már a Fenyő téren oltották az égő aljnövényzetet.

 

A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók vasárnap délben a biharkeresztesi Kazinczy utcába vonultak, ahol ötven négyzetméteren égő területet oltottak el egy vízsugárral és kéziszerszámokkal. 

 

A püspökladányi hivatásos tűzoltók beavatkozására volt szükség vasárnap kora délután Nagyrábén, a Vág utca végén, ahol kétszáz méter hosszan égett az avar – tájékoztatott a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában