Összefoglaló

2022.02.11. 08:27

Lángokban állt egy lakóház teteje Debrecenben

A tűzoltóknak meg kellett bontaniuk a tetőszerkezetet.

Fotó: illusztráció / Shutterstock

Tűz keletkezett egy száz négyzetméteres lakóház tetőszerkezetében csütörtök hajnalban Debrecenben, az Öreg János utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói két vízsugárral eloltották a lángokat, eközben kéziszerszámokkal megbontották a tetőszerkezetet, hogy az izzó részekhez is hozzáférjenek. A ház lakója a tűzben nem sérült meg.

 

Kettétört és a közútra borult egy tizenöt méteres fa Debrecenben, a Tornyos tanyán. A cívisvárosi hivatásos tűzoltók láncfűrész segítségével kivágták a fát.

 

Parázs izzott és égett egy kazán kéményében, ezért kérték a tűzoltók segítségét Hajdúböszörményben, a Puskás Tivadar utcában. Az egység a kéziszerszámokkal eltávolították az izzó részeket.

 

Lehasadt egy magas fa egyik ága, amely veszélyeztette a közúti és gyalogos forgalmat csütörtök délután Debrecenben, az Apafája utcában. A városi hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétrán át motoros láncfűrésszel vágták le az ágat.

 

Avar és gaz égett egy családi ház kertjében Hosszúpályiban, a Homok utcában. A létavértesi önkormányzati és a debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik kéziszerszámokkal és egy vízsugárral fékezték meg a tüzet. Összesen egy hektáros terület égett le – tájékoztatta portálunkat a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

 

Négy körözött személy került rendőrkézre

 

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt huszonnégy órában nem jutott a rendőrség tudomására személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset.

 

A szolgálatot ellátó állomány tizenegy személyt fogott el, ebből hét főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, négy személyt pedig a velük  szemben érvényben lévő körözés alapján.

 

A rendőrök öt személyt állítottak elő, ebből három főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés két esetben történt – összegezte a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában