óriásit nőtt

2021.08.24. 19:14

Már a szabályokat tanulja IV. Flórián, a berettyóújfalui tűzoltók kedvence

A munka mellet a mókázásra is jut idő a laktanyában.

Fotó: Rácz Gábor tűzoltó főtörzszászlós-archív

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a berettyóújfalui tűzoltókhoz májusban új „biztonsági főnök” érkezett IV. Flórián személyében, ugyanis elődjét, III. Flóriánt tizenkét éves korában elvesztették.

A kis Flóri jelenleg négy és fél hónapos, az elmúlt hónapokban nagyon sokat nőtt, ám esze ágában sincs úgy pózolni, mint elődjének, amint az a lenti fotókon is látszik: az első képen III. Flórián látható Ékes Gábor tűzoltó főtörzsőrmesterrel, a másodikon pedig az új „biztonsági főnök”.

Fotó: Rácz Gábor tűzoltó főtörzszászlós-archív

Ahogy az az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság " target="_blank" rel="noopener noreferrer">bejegyzéséből kiderül, Flóri hiába van mindössze néhány hónapja a laktanyában, a tűzoltók már nagyon kötődnek hozzá és sokat foglalkoznak vele, rengeteg energiája van, amelyet le kell vezetni.

Mint írják, nagyon keresi bajtársai társaságát, akik ha tehetik, az udvaron labdáznak vele. A móka mellett persze a szabályokat is tanulja, azt már tudja, hogy a gépjárműfecskendők körül ne szaladgáljon.

Kapcsolódó cikk:

https://haon.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/nyugtato-hatassal-van-a-tuzoltokra-flori-a-laktanya-uj-kedvence-5275876/

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában