Hírösszefoglaló

2021.06.09. 08:22

Kisvasúti balesethez és lángoló buszhoz vonultak a tűzoltók

Nagycserénél fél hektáron kigyulladt a nyírfaerdő aljnövényzete.

Fotó: tudósítónktól

Leszakadt egy faág, amely fennakadt a lombkoronán Debrecen és Hosszúpályi között, a 4808-as számú főúton kedden reggel. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével eltávolították az ágat.

Összeütközött az erdei kisvasút szerelvénye és egy teherautó tegnap délelőtt Debrecenben, a Vámospércsi úton. A cívisváros hivatásos tűzoltói az átvizsgálták a járműveket. A vonaton 7, a teherautóban 1 ember utazott. Az eset során senki sem sérült meg.

Fél hektáron égett egy nyírfaerdő aljnövényzete Debrecen külterületén, a Nagycsere tanyán. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói két vízsugárral és kéziszerszámokkal eloltották a lángokat.

Kigyulladt egy helyközi autóbusz motortere tegnap kora délután Hajdúszoboszlón, a Debreceni úton. A busz sofőrje a tűz oltását egy porral oltóval azonnal megkezdte, majd a helyszínre riasztott hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók egy vízsugárral avatkoztak be. A buszon 21 ember utazott, ők azonnal elhagyták a járművet, így nem sérült meg senki – tájékoztatta portálunkat a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

Az elmúlt 24 óra számokban

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint az egyenruhások az elmúlt 24 órában 6 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek.

A szolgálatot ellátó állomány 3 személyt fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten.

A rendőrök 24 személyt állítottak elő, közülük 11 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 6 esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában