folyik az eljárás

2021.04.18. 12:45

Egy tizenéves fiatal rongálhatta meg a nyilvános mosdó ajtaját

Egy 16 éves fiatal ellen indult eljárás.

Fotó: police.hu

A rendőrségre 2021. április 3-án 20 óra 30 perc körül érkezett bejelentés arról, hogy egy debreceni közterületen elhelyezett nyilvános WC ajtaját ismeretlen megrongálta. A beszerzett információk alapján a nyomozók beazonosították a feltételezett elkövetőt, akit 2021. április 17-én gyanúsítottként kihallgattak – írja a police.hu.

A 16 éves fiatal beismerő vallomást tett, tettét megbánta. A rendőröknek elmondta, hogy társaival együtt 2021. április 3-án 19 óra 15 perc körül egy bevásárlóközpontból tartottak haza, amikor a Csapó utcán mindnyájan bementek a nyilvános WC-be, ott akartak enni, mert ott meleg volt és le is tudtak ülni. Három társa később kijött, ketten maradtak bent. Amikor azonban ők is ki akartak jönni, az ajtó már nem nyílt ki. Ő ekkor belül megnyomta a segélyhívó gombot, de nem várt a segítségre, belülről addig feszítette az ajtót, amíg az leesett a helyéről. Ezt követően távoztak a helyszínről.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rongálás vétség elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az ügyben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában