videóval

2020.12.16. 10:33

Az éjszaka leple alatt törhették fel az autókat Debrecenben, beismerték tettüket

A debreceni rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki két helyi férfit, akik a megalapozott gyanú szerint több személyautót törtek fel a városban.

Fotó: police.hu

A rendelkezésre álló adatok alapján a 23 éves férfi és 17 éves társa 2020. december 14-én 23 óra körül Debrecenben, a Tócóskert városrészben törtek fel két járművet, amikből különböző szerszámgépeket loptak el. Az eltulajdonított tárgyakat átrakták egyikük autójába, de tartottak a rendőri ellenőrzéstől, ezért a járművet nem messze a helyszíntől leállították és gyalogosan távoztak. A debreceni bűnügyeseket ezzel a trükkel nem tudták átverni, rövid időn belül megtalálták az elrejtett autót, és azonosították a feltételezett elkövetőket – olvasható a police.hu-n.

A nyomozók a két férfit otthonaikban elfogták, majd előállították. Velük szemben lopás bűntett elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, beismerő vallomást tettek. A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya vizsgálja azt is, hogy más, hasonló jellegű bűncselekmények elkövetésével összefüggésbe hozhatók-e.

Mivel a gyanúsítottak a kijárási korlátozás szabályait megszegték, ezért szabálysértési feljelentést is tettek ellenük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában