Sziréna

2020.08.12. 14:45

Két alkalommal is megrongálták ugyanazt a feliratot

Garázdaság és rongálás miatt kell felelnie három fiatalnak Hajdúnánáson.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya csoportosan elkövetett garázdaság bűntett és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a három fiúval szemben. A nyomozás adatai szerint a 17 és 18 éves gyanúsítottak Hajdúnánáson, a Fürdő utcában szórkoztak 2020. július 26-án 4 óra körül, amikor egyikük a sportpálya melletti „Hajdúnánás” feliratot megpróbálta kiborítani. Mivel elsőre ez nem sikerült, a fiú – társai biztatására – többször is nekiszaladt a feliratnak, amely emiatt megrongálódott. Pechükre a térfigyelő kamera az egész esetet rögzítette, így napokon belül azonosították őket az egyenruhások, akik előállították őket a rendőrkapitányságra, és augusztus első hetében gyanúsítottként kihallgatták őket. Mindhárman beismerő vallomást tettek – írja a police.hu.

Július második felében egy 17 éves helyi fiú is megrongálta a feliratot, amelybe több alkalommal belerúgott. A nyomozók őt szintén kihallgatták, amely során beismerő vallomást tett. Rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást vele szemben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában