Ügyeleti hírek

2020.06.26. 11:17

Kigyulladt egy ház teteje Bodaszőlőn

Ettől eltekintve viszonylag csendes napot zártak a tűzoltók.

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

A kerítésre és a szomszédos ház falára borultak egy fűzfa vastag ágai csütörtök reggel Hajdúböszörmény-Bodaszőlőn, a Lorántffy kertben. A helyi hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre, és láncfűrésszel levágták az ágakat. A nyíradonyi hivatásos tűzoltókat is hasonló esetekhez riasztották tegnap: először Nyíradony és Nyíracsád között dőlt a közútra egy fa, majd Nyíradony és Aradványpuszta között kellett beavatkozniuk.

Tűz keletkezett csütörtök kora este egy hétvégi ház tetőszerkezetében Hajdúböszörmény-Bodaszőlőn, a Lorántffy kertben. A város hivatásos tűzoltói átvizsgálták az épületet, és az égő részeket egy vízsugárral, valamint kéziszerszámokkal eloltották – tájékoztatott honlapján a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Az elmúlt 24 óra számokban

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint a rendőrök az elmúlt 24 órában 3 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek.

A szolgálatot ellátó állomány 5 személyt fogott el, akik közül 3 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 2 külföldit pedig az ország területén való jogellenes tartózkodás miatt.

A rendőrök 18 személyt állítottak elő, közülük 6 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 8 esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában