sziréna

2020.04.20. 08:16

Égett a nádas, tárolók kaptak lángra vasárnap

Több esetben is szükség volt a tűzoltók munkájára április 19-én, rendőri intézkedésekre is sor került.

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

Egy fa melléképületben keletkezett tűz vasárnap délelőtt Hajdúsámsonban, a Veres Péter utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók kiékezése előtt az ott lakó egy slaggal a tüzet eloltotta, az egységek az utómunkálatokat végezték el egy vízsugárral és kéziszerszámokkal.

Tíz hektáros területen égett a nádas vasárnap délután Szentpéterszeg külterületén. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltókat riasztották, akik vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat.

Egy huszonnégy négyzetméteres ház és mellé épített fa tároló gyulladt ki vasárnap éjszaka Debrecenben, a Siklós utcában. A két épület teljes terjedelmében lángolt. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói két vízsugárral határolták körbe, majd oltották el a tüzet. A mentőszolgálat a helyszínről egy embert kórházba szállított – tájékoztatott Papp-Kunkli Nóra, a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában nem jutott a rendőrség tudomására személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset.

A szolgálatot ellátó állomány 2 személyt fogott el, és 3 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállított. Biztonsági intézkedés 3 esetben történt – olvasható a police.hu-n.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában