elismerés

2019.05.21. 11:12

Pro Iustitia díjakat adtak át a Debreceni Törvényszéken

A Debreceni Törvényszék május 17-ei összbírói értkezletén Dr. Kahler Ilona Márta elnök három kollégájának adott át Pro Iustitia díjat.

Fotó: Fotó: Debreceni Törvényszék

A törvényszék, valamint az illetékességi területén működő járásbíróságok bírái és igazságügyi alkalmazottai által leadott szavazatok alapján a bírói tanács a díjra jelölt bírók közül Dr. Gulyás Csillát (fenti képünkön), a Debreceni Járásbíróság bíráját választotta.

Az igazságügyi alkalmazottak közül Szittáné Bilanics Erzsébet, a Gazdasági Főosztály vezetője és Balajtiné Schmidt Ágnes, az Informatikai Osztály informatikusa részesült elismerésben – írja közleményében a Debreceni Törvényszék.

Szittáné Bilanics Erzsébet veszi át elismerését
Fotó: Debreceni Törvényszék
Balajtiné Balajtiné Schmidt Ágnes veszi át elismerését
Fotó: Debreceni Törvényszék

Az „Igazságszolgáltatásért – Pro Iustitia” díjat még 2014-ben alapította a Debreceni Törvényszék elnöke a bírák és igazságügyi alkalmazottak helyi elismerése érdekében. A díj odaítélésénél fő szempont, hogy az „év bírája”, illetve az „év igazságügyi alkalmazottja” olyan személy, aki helyi szinten kimagasló közösségi, szakmai munkát végez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában