Időjárás

2024.03.01. 08:13

Borongós idővel köszöntött be a március Hajdú-Biharba

Haon.hu

Délután az esernyőkre is szükség lesz

Forrás: Napló-archív

Borúsan, de kellemes idővel kezdődött a nap Debrecenben és Hajdú-Biharban egyaránt. A Köpönyeg előrejelzése szerint némi napsütésre van ugyan kilátás, de a legtöbb helyen felhős idő várható, délután az eső is több helyen eredhet el. A hőmérséklet 6 és 16 fok között alakul majd. A szél mérsékelt lesz. 

Az országos előrejelzés szerint erősen felhős, vagy borult időre számíthatunk. Szórványosan alakul ki eső, záporeső. A délkeleti szél többfelé megerősödik. 12 és 17 fok között alakul a hőmérséklet.

Fronthatás nem várható, de melegfronti jellege van a légkörnek. Az arra érzékenyeket fejfájás, szédülés, migrén gyötörheti. Ágynyugalom, elsötétített szobában néhány óra pihenés, fájdalomcsillapító gyógyszer a tüneteket jelentősen csökkentheti. A nappali maximumhőmérséklet a sokéves átlag fölé várható, a reggelek azonban hűvösek, ennek megfelelően javasolt rétegesen öltözködni. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!