Időjárás

2024.02.26. 07:24

Hétfőn is folytatódik a kellemes, kora tavaszias idő Hajdú-Biharban

Haon.hu

Forrás: Napló-archív

A borongós, párás reggel után fokozatosan csökken a felhőzet, egyre nagyobb területen süt ki a nap. Elszórtan fordul elő záporeső. A délkeleti szél többfelé megélénkül. 13-19 fok várható délután – olvasható a Köpönyeg előrejelzésében.

A vasárnapi napsütéses idő után hétfőn is hasonlóan kellemes, kora tavaszias időjárásra lehet számítani Debrecenben és környékén. A borús reggel után napközben többnyire napos lesz az ég, csapadék nem várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet 17 Celsius-fok körül lesz.

Az eddigiekhez hasonlóan alakul az időjárás orvosmeteorológiai szempontból. Fronthatás nem várható, de melegfronti jellege van a légkörnek. Az érzékenyeket fejfájás, szédülés, migrén gyötörheti. Ágynyugalom, elsötétített szobában néhány óra pihenés, fájdalomcsillapító gyógyszer a tüneteket jelentősen csökkentheti. A nappali maximumhőmérséklet a sokéves átlag fölé várható, a reggelek azonban hűvösek, ennek megfelelően javasolt rétegesen öltözködni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!