Időjárás

2023.08.09. 07:29

Vissza a nyárba: fokozatosan melegszik az idő Debrecenben

Szerdán akár már 24 Celsius-fok is lehet.

Haon.hu

Szerdán is hűvösen indul a reggel Debrecenben és környékén

Forrás: Napló-archív / Illusztráció

Fotó: Czinege Melinda

Északnyugat felől fokozatosan megnövekszik a felhőzet, és délutántól elszórtan fordul elő zápor. Eleinte a déli, majd az északnyugati szél élénkülhet meg. 19 és 27 fok között alakul a hőmérséklet - északnyugaton lesz őszies idő – olvasható a köpönyeg.hu előrejelzésében.

Szerdán is hűvösen indul a reggel Debrecenben és környékén, a korai 13-14 Celsius-fok után viszont délutánra akár már 10 fokkal is melegebb lehet. A legmagasabb hőmérséklet 24 fok körül alakul majd, felhős, de napsütéses időre számíthatunk.

Fronthatás nem terheli szervezetünket. A helyenként megélénkülő szél és helyi záporok, zivatargócok miatt tapasztalható légnyomás ingadozás sokaknak okozhat kellemetlenséget. Az olyan általános tünetek mellett, mint a tartós, migrénes fejfájás, ingerlékenység, alvászavar, koncentrációs problémák várhatóan erősödni fognak a krónikus betegségek tünetei is. Az arra érzékenyeknél vérnyomás ingadozás, szédülés jelentkezhet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!