Fejlesztés

2023.07.10. 15:27

Debrecen több pontján is fejleszt a Debreceni Hőszolgáltató

Keretmegállapodásos vállalkozási szerződést kötött távhővezeték építésére, felújítására, karbantartására, valamint hőközponti épületgépészeti és villamos építési, felújítási munkák, továbbá hőközpont szakipari (festés, szigetelés, lakatos) karbantartási munkák elvégzésére a Debreceni Hőszolgáltató. A Közbeszerzési Értesítő július 7-i számában megjelent eredmény szerint, a munkálatokra egy debreceni székhelyű vállalkozás adta a legkedvezőbb ajánlatot mintegy netó 213 millió 600 ezer forint értékben.

A nyertes vállalkozás feladata a Vénkertben és a Tócóvölgyben az elhasználódott hőcserélők cseréje; a távvezetéki szakaszok felújítása a Hunyadi utcán; a Darabos u. 3-7 szám alatt épülő Smart Life Hotel épület városi távhőellátási hálózatba történő bekapcsolásához távhővezeték és hőfogadó állomás építés; a Hatvan u. 60. szám alatti új épület városi távhőellátási hálózatba történő bekapcsolásához távhővezeték és hőközpont építése; a Postakerti Bölcsőde (Zelemér u. 4 szám) új épületének városi távhőellátási hálózatba történő bekapcsolásához távhővezeték és hőközpont építése; valamint a Vénkertben és a Petőfi téren távvezetéki elzáró szerelvények cseréje és távvezetéki szakaszok felújítása a Tócóvölgyi lakótelepen. 

BS
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában