Tündérszépek 2022

2022.01.10. 08:40

Mit sem érnek a telt ajkak az összkép nélkül: közismert férfiak beszéltek a női szépségről

„Csak azok veszíthetnek, akik nem adják meg maguknak az esélyt.”

Forrás: Shutterstock

A szépség relatív – szokták mondani, azonban erről hajlamosak vagyunk sokszor megfeledkezni. Napjainkban túlságosan behódolunk az aktuális trendnek, és beleesünk abba a hibába, hogy idealizálunk, illetve rosszabb esetben csupán külsőségek alapján minősítjük egymást. A Tündérszépek országos szépségversenyünk nem a tökéletes külsőt, arcot keresi, ugyanis ilyen nem létezik. Várjuk azoknak a lányoknak a jelentkezését, akik szeretnék bájukat megmutatni az egész országnak, és tovább erősíteni azt a tényt: a szépség belülről fakad! – vallják ezt azok az ismert megyénkbeli férfiak is, akik megosztották a Naplóval, mit gondolnak a női szépségről, számukra mitől lesz elragadó egy hölgy. 

 

Összkép, megjelenés

 

Rábl Jánosnak, a Mezei-Vill FC csapatkapitányának – elmondása szerint – egyáltalán nincs ideálja. Soha nem azt nézi meg a lányokon, hogy milyen színű a szemük, a hajuk, ugyanis számára az össz­kép, illetve a megjelenés a legmeghatározóbb.

Rábl Jánosnak nincs ideálja | Forrás: Napló-archív

– Nincs zsánerem, a lényeg, hogy fogjon meg benne valami – hangsúlyozta. Majd azonnal kitért arra, hogy ő senkit nem beszélne le arról, hogy szépségversenyre jelentkezzen. – Senki nem tökéletes, és nem is szabad arra törekednünk, hogy azok legyünk. El kell fogadnunk magunkat, és ha ez megtörténik, akkor tudjuk igazán önmagunkat adni – jegyezte meg. 

Szerinte azok a lányok fognak kiemelkedni a többiek közül, akik nem viselnek álarcot, nem akarnak mást mutatni, mint akik valójában.


A válogatott futsalos utóbbi kijelentésével Sidlovics Gábor, azaz Sidi, a Tankcsapda gitárosa teljesen egyetért. Mint mondta, a legfontosabb a kisugárzás, viszont az akkor lesz magával ragadó, ha a szebbik nem képviselői elfogadják és megtanulják igazán szeretni önmagukat.

Sidlovics Gábor a kisugárzásban hisz | Forrás: Napló-archív

– Roppant közhelyes, de akkor is igaz: az energia, amit áraszt egy nő, az ragadja meg a férfiakat. Többször tapasztaltam már, hogy láttam valakit az interneten, és azt hittem, személyesen majd levesz a lábamról, de nem így történt. Majd ennek a fordítottja is megtörtént már velem: képről egyáltalán nem volt az esetem, viszont élőben teljesen levett a lábamról – fogalmazott. Majd leszögezte, képmutatás lenne azt mondani, hogy a külső nem számít, egy dekoratív nőre hamar felfigyelünk, de ez kevés lesz ahhoz, hogy igazán felkeltse az érdeklődésünket. 

 

Nincs mitől félni


Ha valaki úgy érzi, szívesen megmutatná magát egy szépségversenyen, akkor ne habozzon, nincs mitől félnie. Már csak azért sem kell tartaniuk a lányoknak, mert a szakmai zsűri mellett a közönség is szavazhat, bírálhat. Ez pedig azért is pozitívum, mert ők biztosan az összképet fogják nézni, a természetességet, a valódi vonzerőt

 – fűzte hozzá Sidi. 
 

Forási Ákos, a Konyhafőnök egykori döntőse nem akart álszent lenni, fontos számára a külső, ám úgy véli, ha van egy nőnek kisugárzása, az felülír mindent. Többnyire egyetért az előtte szólókkal, ő is úgy gondolja: mindenkinek más a szép, és ez így van jól.

Forási Ákos bátorítja a lányokat | Forrás: Forási Ákos-archív

– Az embernek mindig az tetszik, az kell, ami „nincs”, ezen azt értem: ha göndör hajunk van, akkor egyenest szeretnénk – mondta a megyénkbeli szakács. – Ne azt nézzék a lányok, hogy milyen a többi jelentkező, nem kell azonnal hasonlítgatni. 

Egy a fontos, legyenek tisztában a saját adottságaikkal, és fogadják el magukat.

A jelentkezésen pedig ne hezitáljanak, ugyanis csak akkor veszíthetnek, ha nem adják meg maguknak az esélyt – javasolta a hölgyeknek.

 

NE 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában