Nem mindennapi kaland

2021.12.16. 07:28

Abu-Dzabiba sodorta a sivatagi szél Derencsényi Istvánt

A Hajdú-bihari Napló korábbi kiváló fotóriporterét, Derencsényi Istvánt ezúttal az Egyesült Arab Emírségek fővárosába, a fényűző Abu-Dzabiba szólította az élet és a munkája.

Forrás: Derencsényi István-archív

– Immár 2017 óta dolgozom a Nemzetközi Úszószövetség hivatalos fotósaként, ezúttal a rövidpályás úszó-világbajnokság eseményeit örökítem meg, de most párhuzamosan zajlik a nyíltvízi úszók világkupa-sorozatának döntője, valamint a műugróknak és a toronyugróknak is rendeznek versenyeket, szóval ezúttal sem fogok unatkozni. Pihenésre nem sok időm lesz most sem, de ezt nem bánom, mert nagyon szeretek sporteseményeket fotózni, másrészt néha jó egy kicsit kiszakadni a megszokott közegből. A megérkezés és a versenyek között azért jutott egy kis idő a kikapcsolódásra is: kimentünk a helyi Forma–1-es pályára, ahol belenéztünk az F1-es csapatok év végi tesztjébe – mondta el az elmúlt években több nívós szakmai díjat is elnyerő fotós, aki az Etihad Arena előtt még Danával, az úszó-vb kabalájával is összefutott. 

 

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában