Nagy siker volt!

2021.08.27. 20:56

Remek hangulat a jubileumi éjszakán

Az Állatkertek Éjszakáját tizedik alkalommal is rengeteg látogató csodálta meg Debrecenben.

Fotó: Kovács Péter

Forrás: Kovács Péter

Fotó: KOVACS PETER

Linda, a nílusi víziló türelmesen várta, hogy eljöjjön a fogmosás ideje a vendégektől zsúfolt kifutó medencéjében. Kisgyermekes családoktól a nyugdíjaskorú állatbarátokig mindenki talált számára megfelelő programot a Debreceni Kultúrpark mára tradícióvá vált eseményén.

 

Éhes kedvencek

A tömeg egy része apránként, a gondozókat kísérve járta körbe az állatkertet, előbb a recés zsiráfok vidám falatozását szemügyre véve, később a nőstény tigrisek lakmározásához csatlakozva. Ha már evés: az állatkert nagy kedvencei, a vörös pandák is nagy rajongótábor előtt csemegézhettek, és az ormányos medvék sem magányosan járták gyűjtögető körútjukat. Az éjszaka tematikájának megfelelően a jó hangulathoz megannyi afrikai elem párosult: a bátorságpróba mellett – mely izgalmas ízekkel kecsegtetett – az est egyik fénypontja egyértelműen a Lángoló Csigák tűzzsonglőr-bemutató volt, mely során a vakmerő, egyben remekbe szabott koreográfia-elemeket hatalmas ovációval zárta a közönség.

PSZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában