örök emlék

2021.02.02. 21:56

Felejthetetlen élmények az Indiai-óceánon

Tóth Valentina a napokban a Maldív-szigeteken pihente ki a tavalyi év fáradalmat.

Fotó: Tóth Valentina-archív

Ki ne szeretné elfelejteni a jelenlegi időszakot, és egy paradicsomi helyen ébredni? Elfelejteni a munkát, a hétköznapi teendőket, helyette egy csodálatos parton élvezni a napsütést egy finom koktél társaságában – ezeket mind átélte a napokban Tóth Valentina, aki évekkel ezelőtt a Hajdúság Szépe versenyt megnyerte. A debreceni származású fiatal nő a Maldív-szigeteken pihente ki az elmúlt időszak fáradalmait. A Naplónak arról is beszélt, miért ezt a helyszínt választotta, továbbá megosztotta velünk a bámulatos szigeten szerzett élményeit. – Csodálatos érzés télből a nyárba eljönni, sokkal jobban fel tud töltődni az ember, mintha nyáron utazna. Mindennek megvan a varázsa, de télen az emberek sokkal jobban vágynak mindenféle kikapcsolódásra. Ingerszegényebb a világ, keveset süt a nap, nincs annyi energiánk. Most, hogy kint vagyok, sokkal jobban önmagam tudok lenni, jobban tudom értékelni az apró dolgokat: a meleget, a napsütést, a finom ételeket. Mindenkinek szüksége van az utazásra, voltaképpen az élet is erről szól: folyamatosan utazunk, még ha észre sem vesszük – fogalmazott.

Fotó: Tóth Valentina-archív

A cívisvárosi gyökereire büszke nő úgy véli, a Maldív-szigetek az a hely, ahová egyszer az életben mindenki szeretne eljutni, és nagyon hálás, hogy ő végre megtapasztalhatta, hogy milyen is az ottani élet. – Igazi bakancslistás hely, ami nem meglepő! Számtalan gyönyörű táj van a világon, ahova érdemes elutazni, ugyanakkor elmondható róluk: valakinek bejön, míg a másik vissza sem menne. Nos, a Maldív-szigeteken nem lehet erről beszélni, nem tudom elképzelni, hogy valaki, aki átéli, milyen a szigeten lenni, az ne szeretne soha visszatérni. Egyszerűen nem lehet betelni azzal a sok gyönyörűséggel, amellyel a térségben találkozhatunk. Nem lehet csalódni, pontosan azt kapjuk, amire vágyunk: egy csodálatos világot! Társasági embernek tartom magam, imádok pörögni, élvezni az életet, ezért is vált az életem részévé az utazás. Ugyanakkor a lelkünknek is szüksége van néha az elvonulásra, történjen az egyedül vagy társaságban. Az életünket akkor éljük igazán, ha új helyeket, embereket, ízeket ismerünk meg, és nem utolsósorban: felejthetetlen élményekkel gazdagodunk – mondta.

NE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában