Tündérszépek 2021

2021.01.26. 12:24

Feszengés helyett életre szóló élmény: így zajlik nálunk egy fotózás! – videóval

Fotósaink jól tudják, miként érhetik el, hogy a modell a lehető legjobbat hozza ki magából.

Fotó: YouTube / Szabolcs Online

Bevezetünk a kulisszák mögé, hogy lásd, milyen remek hangulatban telnek fotózásaink. Nálunk ugyanis sok-sok nevetéssel fűszerezve, baráti hangulatban zajlik a portfólió-készítés. Fotósaink exluzív környezetben örökítik meg a Tündérszépek 2021 jelentkezőit, miközben a felhőtlen légkör megteremtéséről sem feledkeznek meg. Így a modellek lámpaláz helyett mosolygósan és magabiztosan állhatnak kamera elé.

A jelentkezéssel semmit sem veszítesz, sőt! Amellett, hogy professzionális képsorozatot készítünk rólad, bekerülhetsz a verseny mezőnyébe, ahol a dicsőség mellett értékes nyeremények – tízmilliós összdíjazás, egyéves autóhasználat és modellszerződés – várnak rád! Ugyanakkor saját fotósorozattal is nevezhetsz, ez csak rajtad áll.

Legyél te a szépségkirálynő, legyen rád büszke az egész megyéd és az ország! Mutasd meg magad, ragyogj a tévében és a címlapokon!

A jelentkezéseket ezen a linken várjuk.

Kapcsolódó cikkek:

https://haon.hu/bulvar-celeb/tunderszepek-2021-4551934/

https://haon.hu/tunderszepek-2021/kihagyhatatlan-kitoresi-lehetoseg-alapozd-meg-a-jovod-a-tunderszepekkel-4933609/

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában