Elfogytak a finomságok

2020.10.21. 13:55

Ezúttal szülők nélkül tartottak egészséghetet a nyíracsádi iskolában

A helyi általános iskolában minden évben október közepén tartják az alsó tagozatosok egyik legnépszerűbb és legnépesebb rendezvényét.

Fotó: Kedves Zilahi Enikő

A bevált forgatókönyvet alaposan átírta az idei vírushelyzet, a rendezvényt osztálykeretben tartották meg. Az akadályverseny elmaradt, de festettek, ragasztottak, plakátot készítettek és a nap lezárásaként elkészítették a salátát. A gyerekek finomabbnál finomabb zöldségeket és gyümölcsöket hoztak, amiből alapos tisztítás után ezúttal nem az anyukák, hanem a diákok készítettek kompozíciót.

A negyedik b osztály roskadásig rakta a gyümölcspadot, sőt még plakátot is készítettek | Fotó: Kedves Zilahi Enikő

Az egészséghéten természetesen az egészség megőrzésére történő figyelemfelkeltés kapta idén is a főszerepet, így a salátadélelőttöt is szülők nélkül, osztálykeretben tartották meg. A főként gyerekek által készített asztalok nem sokáig maradtak érintetlenek, hisz a nap végére minden zöldség és gyümölcs finomság elfogyott.

Kedves Zilahi Enikő

Borítókép: Birki Panna és Ternován Katica a negyedik osztály közösen készített plakátjával a roskadásig rakott gyümölcspad mögött

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában