lehengerlő látvány

2020.05.24. 13:46

Disneyland: ahol a mesék megelevenednek

Török Ritának a kastély falai mögött előtört a gyermeki énje.

NE

Fotó: Shutterstock

Nincs olyan gyermek a világon, aki ne szeretne eljutni Chessy városába, ahol a Disneyland található. Török Rita és családja tavaly átélhette a csodát, két teljes napot töltöttek az általa nevezett „Csipkerózsika-kastélyban”.

Az édesanya mindenképpen tavasszal szerette volna elvinni gyermekeit Disneylandbe, mivel köztudott, hogy nagyon hosszas a várakozási idő, a hűvösben pedig nem a legkellemesebb a sorban állás.

Minden korosztálynak

– Természetesen a gyermekeim csodásan érezték magukat, ahogyan minden lurkó, azonban nem csak ők. A felnőttek, szülők, nagyszülők újra önfeledten „játszhattak”, ahogyan kisgyermekként tették. Lehengerlő volt az idősebb korosztály számára is a látvány, hiszen valóban minden meg­elevenedik – idézte fel emlékeit.

– Egy csodálatos komplexumot kell elképzelni, egy varázslatos falura emlékeztet, ahol „találkozhatunk” a mesebeli figurákkal. Nem ajánlanom az egynapos jegyet, hiszen a várakozással és szervezkedéssel annyi idő eltelik, hogy éppen 5-6 játékot tudnak a gyerekek kipróbálni.

„Aki igazán elszánja magát, hogy bejárja Disneylandet, az inkább a két napra szóló jegyet vásárolja meg.”

Az elvarázsolt épülethez tartozik egy hotel, ahol akár az éjszakát is el lehet tölteni. Napközben lehetőség van éttermekbe, kávézókba beülni, minden adott, hogy 1-2 pazar napot eltöltsünk a gyerekekkel. Hatalmas meglepetés volt mindenki számára, amikor este 21 órakor felengedték a tűzijáték-rakétákat – fűzte hozzá.

NE

Kapcsolódó cikk:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában