Tanuljunk játszva!

2020.04.23. 11:22

Gombos Edináék izgalmas kísérletekkel űzik az unalmat – Videó

Az egykori tévés olyan trükköket osztott meg, amelyek garantáltan lekötik a gyermekek figyelmét.

Fotó: YouTube / ITT VAN AMERIKA

A debreceni származású műsorvezető öt évvel ezelőtt hátrahagyta karrierjét, és családjával az Egyesült Államokba költözött. Kubai származású férjével 2004-ben mondták ki a boldogító igent, a frigyből pedig két gyermek született. Kislányuk, Miranda 2008 októberében látta meg a napvilágot, majd 2015 márciusában megérkezett kisfiuk is.

Az ötéves Matteo és nővére a koronavírus-járvány miatt jelenleg floridai otthonukban tartózkodnak szüleikkel, ám egyetlen pillanatig sem unatkoznak. Az édesanyjuk Facebook-oldalán közzétett videóból ugyanis kiderül, hogy a szülők a legkiválóbb módszerrel gondoskodnak arról, hogy a gyerekek az otthon maradás időszakában is hasznosan töltsék az időt. A „játszva tanulás aranyszabálya” mentén Edináék érdekes kísérletekkel szórakoztatják csemetéiket, akik ennek köszönhetően többek között azt is megtanulták, hogyan kell almavulkánt készíteni, vagy műanyag palackból buborékfújót barkácsolni. A járvány miatt négy fal közé szorult, gyermekeiket kétségbeesetten lefoglalni próbáló szülők kedvéért Edina közzétette a családi ötlettárat, közösségi oldalán bárki megtekintheti a tíz unaloműző játékot bemutató családi felvételt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában