szívesen tért vissza

2020.02.17. 20:00

Alexandra szerint erősek vagyunk

Nagy tömeg előtt tartott órát a fitnesz világbajnok a IV. FőnixFitten.

Fotó: Matey István

Mint korábban beszámoltunk róla, nagy sikerrel zajlott le szombaton a FőnxiFitt elnevezésű tömegsportrendezvény Debrecenben. A sok fellépő közül az egyik legnagyobb sikert a fitneszben korábban többek között világbajnokságot és Európa-bajnokságot is nyert hölgy, Béres Alexandra.

A 43 éves, két gyermekes anyuka rövid interjút adott a Naplónak.

Nem először jár a FőnixFitten, milyen tapasztalatokkal gazdagodott az idein?

Ez volt a negyedik rendezvény, és mindegyiken itt voltam eddig. Biztos voltam benne, hogy telt ház lesz, így aztán nagyon sok új arcot láttam. Annyira jól sikerültek az előző évek FőnixFittjei, hogy az emberek szívesen visszatértek ide most is. Arra azonban nem számítottam, hogy még a tavalyinál is nagyobb tömeg fogad. Ahogy mondani szokták egy gombostűt nem lehetett ledobni a polifoamok közé. Rengetegen tornáztak velem, és nagyon sok mosolyt, kedves pillantást kaptam vissza tőlük a színpadon. Ez feldobja az oktatót, és még nagyobb intenzitásra sarkallja. Erre az esztendőre nagyon sok új gyakorlattal készültem a debreceniek számára, amelyeket nagyon ügyesen meg is tudtak csinálni, s élvezték, ami örömmel tölt el. Csodás óra volt, nagyon élveztem, és ahogy láttam, a közönség is így volt ezzel. Fontos, hogy úgy menjenek haza az emberek, azt kapták, amit szerettek volna.

Hogyan látta a színpadról, milyen formában vannak a cívisvárosiak?

Nagyon ügyesek voltak. Lehet látni, hogy a legtöbben tornáznak és nem idegen számukra ez a közeg. Kifejezetten erősek a debreceniek, és jól bírják a terhelést.

Fotó: Matey István

Az órája után megrohamozták a rajongói, szemmel láthatóan nagy népszerűségnek örvendett a Főnix Csarnok falai között.

Félórát még eltöltöttem a közönséggel, sok közös fényképet kértek, és jókat beszélgettünk. Akadtak olyanok is, akik tanácsot kértek tőlem, és természetesen szívesen adtam nekik.

Hogyan él most Béres Alexandra, mivel telnek a napjai?

Az életemben a legfontosabbak a gyermekeim immár. Két kislányom van, egy öt- és egy tízéves, próbálok jó anyukájuk lenni és mindig jelen lenni a fontos pillanatokban. Emellett természetesen dolgozom is, órákat tartok, és szakmai tanácsokat adok, de vállalati egészségfejlesztés területén is tevékenykedem. Sok fellépést vállalok tehát, ahogyan azt tettem a FőnixFitten is, bőven akad izgalmas munkám hálistennek. De a legfontosabb a gyermekeim nevelése, az adja a legnagyobb boldogságot számomra.

Tamás Nándor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában